Sonnevanck winnaar!

NIEUWS
ondernemersevent
de uitreiking

WIJK AAN ZEE – Tijdens het ondernemersevent IJmond Onderneemt dinsdag 17 november jl. in A9 Studio’s is Hotel Restaurant Sonnevanck verkozen tot winnaar van de IJmond Werkt!

Award 2015. De IJmond Werkt! Award wordt uitgereikt aan het bedrijf uit de regio dat zich het meest inzet voor mensen die om wat voor reden dan ook steun nodig hebben om in hun werk goed te functioneren. Bij IJmond Werkt! worden mensen die onder de Participatiewet vallen geholpen in hun zoektocht naar werk.

De ruim tweehonderd bezoekers van het event IJmond Onderneemt brachten naar aanleiding van filmpresentaties hun stem uit op de genomineerden. Een deskundige jury, bestaande uit Marieke van Dijk (wethouder van de gemeente Heemskerk), Ton van der Scheer (voorzitter OV IJmond) en Aart Kramers (namens Harsveld Apparatenbouw BV, winnaar van de Award in 2014) nomineerde de drie bedrijven eerder naar aanleiding van argumenten van de werkgeversadviseurs van IJmond Werkt!

Uiteindelijk kwam na twee spannende stemrondes Sonnevanck als winnaar uit de bus. Bij Sonnevanck is Ruben Boer via Begeleid Werken werkzaam. In de films overtuigde mede-eigenaar van Sonnevanck Rick Lauffer de aanwezigen vol enthousiasme: “We werken met een team van 34 medewerkers, daar horen mensen met een rugzakje gewoon tussen. Geef het een kans, het is heel makkelijk om te zeggen: Bij ons kan het niet. Met de juiste aandacht en een gezonde dosis doorzettingsvermogen kan het absoluut een succes worden.” In beide stemrondes kreeg Sonnevanck de meeste stemmen en werd daarmee overtuigend winnaar. De overige genomineerden VanDerEng Bv en Ahold kregen als ook, zij het een kleinere versie, een award uitgereikt uit handen van bestuursvoorzitter van IJmond Werkt! Arjen Verkaik.

Wilt u als ondernemer kans maken op de award 2016? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een adviseur van het werkgeversteam en bekijk samen de mogelijkheden binnen uw bedrijf! Telnr. 0251-279045.

IJmond Werkt! is hét loket voor werkgevers. Met UWV participeert IJmond Werkt! in het WerkgeversServicepunt IJmond. Werkgevers hebben hiermee één aanspreekpunt voor al hun vragen over personeelsvoorziening, social return, jobcarving, proefplaatsingen, arbeidsmarktinformatie, loonkostensubsidies, arbeidsjuridische zaken en andere aan arbeid gerelateerde zaken.

Fotobijschrift: Ruben Boer (tweede van links) en Rick Lauffer (derde van links) vieren hun overwinning te midden van de andere genomineerden en bestuursvoorzitter Arjen Verkaik.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz