Actie zonnepanelen

NIEUWS


BEVERWIJK – Actie zonnepanelen Beverwijk sluit 6 mei: vraag nu nog een offerte aan!

Ook de tweede ronde van de collectieve zonnepanelenactie in gemeente Beverwijk is een groot succes: bijna 600 inwoners hebben een vrijblijvende offerte opgevraagd. Eerder namen al 300 huiseigenaren de stap om gebruik te gaan maken van zonne-energie.

Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl u uw energierekening naar beneden ziet gaan. Dat is mogelijk met de collectieve inkoopactie voor zonnepanelen die tot 6 mei 2019 in gemeente Beverwijk loopt. Vergeet niet uw vrijblijvende offerte aan te vragen via internet.

Collectieve inkoopactie

Met de zonnepanelenactie in de gemeente Beverwijk biedt een collectief van regionale zonnepanelenleveranciers inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen in te kopen en te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Wanneer u zich aanmeldt, maken zij een aanbod op maat, waarbij geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten bij u langskomt voor vakkundig advies. Tevens kunt u met dit aanbod de btw terugvragen bij de belastingdienst. Dit wordt binnen deze actie gratis verzorgd door een administratiekantoor. Het Duurzaam Bouwloket coördineert de actie voor de gemeente.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz