Afspraakje maken met Beverwijk ?

NIEUWS

Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – De gemeente Beverwijk start op maandag 2 september een proef met service op afspraak. Vanaf deze datum kunnen inwoners een afspraak maken om een groot aantal producten van Burgerzaken aan te vragen. Bij Burgerzaken kunnen Beverwijkers terecht voor bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs, uittreksel, verhuisaangifte, erkenning en geboorteaangifte. Vanaf 2 september kan de Beverwijker kiezen, een afspraak maken of gewoon langskomen. Een voordeel van service op afspraak is dat er geen wachttijd is. Op basis van beschikbaarheid kan een afspraak worden gemaakt op het moment dat het de klant het beste uitkomt.

Het gaat om een proef die van 2 september t/m 31 december 2013 zal duren. Tijdens deze periode vraagt de gemeente haar bezoekers een enquête over dienstverlening in te vullen. Op basis van de resultaten van de proef neemt de gemeente een besluit over de werkwijze vanaf 1 januari 2014. Hoe kunnen jullie een afspraak maken?

Dit kan digitaal via de site van de gemeente.

Telefonisch via 0251-256 256 (maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00).

Bij de informatiebalie (maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 16.00 uur, dinsdag van 9.00 – 12.30 uur en donderdag van 9.00 – 20.00 uur).


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz