Afvalpas

NIEUWS

BEVERWIJK – Afvalpas geeft toegang tot afval brengstation Beverwijk 

Afvalpas geeft toegang tot ABS Beverwijk
ABS Beverwijk

Vanaf 2 januari 2016 hebben bezoekers de afvalpas nodig om toegang te krijgen tot het ABS Beverwijk. Voor het ABS in Velsen-zuid geldt al langer dat bezoekers zich met de afvalpas moeten registreren. Met de afvalpas legitimeert de inwoner zich bij de slagboom. De afvalpas is gekoppeld aan het woonadres en is geldig op zowel het ABS Beverwijk als het ABS in Velsen-zuid. Het is belangrijk dat bezoekers de afvalpas meenemen naar de ABS-en, zonder pas gaat de slagboom niet open. Bedrijven hebben op het ABS Beverwijk geen toegang.

De oude passen (ook die van ReinUnie) zijn nog steeds geldig. Is de pas zoek of defect? Dan kunt u een nieuwe afvalpas aanvragen bij de klantenservice van HVC op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur via telefoonnummer 0800-0700 of via e-mail De kosten voor het aanvragen van een nieuwe afvalpas bedragen € 15,-. Nieuwe bewoners kunnen binnen 3 maanden na verhuizing een gratis afvalpas aanvragen.

ABS Beverwijk is gelegen op de Binnenduinrandweg op het BUKO bedrijventerrein in Beverwijk. ABS Velsen ligt aan de Amsterdamseweg 10 in Velsen-Zuid. De openingstijden van beide ABS-en zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 uur – 15.00 uur.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz