AGENDA


Kinderdisco Black & White

Op vrijdag 6 juli kan de jeugd van 8 t/m 12 jaar van 18.30 – 21.00 uur weer lekker komen swingen op de muziek van de DJ’s V, Tony Lemur en Max in Place2Be, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk. De disco heeft als thema Black & White. Entree € 1,– inclusief een gratis verrassing. Voor meer informatie Stichting Welzijn Beverwijk, Iris Greven, 06 – 45867061 of iris.greven@welzijnswb.nl


Zomerspektakel voor kinderen van 6 t/m 15 jaar

Van 24 t/m 26 juli organiseren Stichting Welzijn Beverwijk, het Kennemer Theater en Centrum voor de Kunsten het Zomerspektakel op het Kerkplein in Beverwijk. Het thema is ‘vuur, water, aarde en wind’. Kinderen van 6 t/m 15 jaar kunnen 3 dagen van 10.00-16.00 uur dingen maken, ontdekken en doen. Denk hierbij aan knutselen, breakdancen, natuurspelletjes, voetballen, graffiti spuiten, verhalen vertellen, talentenshow, ijsjes en zandkoekjes maken en nog veel meer. De kosten zijn € 4,- voor 1 dag en voor 3 dagen € 10,-, zelf je lunch meenemen. De kaartverkoop start op 1 juli bij het Kennemer Theater, Kerkplein 1 in Beverwijk. Voor meer informatie Stichting Welzijn Beverwijk, 06 45867061 of iris.greven@welzijnswb.nl


Wandelmiddag4daagse
Van dinsdag 3 t/m vrijdag 6 juli kunt u één of meerdere middagen meedoen aan de wandelmiddag4daagse. Wandelroutes door prachtige gebieden in Beverwijk en Heemskerk. Alle routes zijn rolstoel- en rollatorvriendelijk. Om 13.00 uur start de 10 km en om 14.00 uur start de wandeling van 2½, 5 of 7 km. Vooraf Inschrijven is niet nodig. U kunt zich per dag op de startlocatie inschrijven en ook per dag de keuze maken welke afstand u gaat lopen. De kosten bedragen per dag € 1,50 of € 5,50 voor 4 dagen (incl. herinnering).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ton Swart, WSV Avondsvierdaagse NH, 0251 211425 of 06 40553280.

Startlocaties:
Dinsdag 3 juli: De Stut, Maasstraat 3, Heemskerk.
Woensdag 4 juli: Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk.
Donderdag 5 juli: Paviljoen Westerhout, Westerhoutplein 3, Beverwijk.
Vrijdag 6 juli: Buurthuis De Schuilhoek, Van Bronckhorststraat 6, Heemskerk.


Infopunt We(l)doen

Bij We(l)doen kunnen alle inwoners van Beverwijk en Heemskerk terecht voor vragen over vrijwilligerswerk en mantelzorgondersteuning. We(l)doen is gestart met een Infopunt.

Wekelijks op maandag van 10.30-12.00 uur in Buurtwinkel De Schans, Schans 2. Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Of ben je op zoek naar een helpende hand? Of wil je een keer je verhaal kwijt als (jonge) mantelzorger? Kom langs bij een Infopunt. We(l)doen is naast de Infopunten bereikbaar op werkdagen van 9.00-12.30 uur via 0251-300333 of info@weldoeniijmond.nl. Ook op de website www.weldoenijmond.nl kun je terecht voor informatie en vacatures voor vrijwilligerswerk.


Zomerspektakel voor kinderen uit groep 1 t/m 8 zoekt nog vrijwilligers!

Drie dagen lang spelen van dinsdag 24 juli t/m donderdag 26 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur in en om het Kennemertheater en het Centrum voor de Kunsten in Beverwijk.

Op alle drie de dagen hebben de kinderen de gelegenheid om allerlei workshops te doen, te knutselen, zich te laten schminken of gewoon een spelletje te spelen. Het thema van dit jaar is “aarde, water, lucht & vuur”.

Om deze dagen goed te laten verlopen en de kinderen te helpen bij de knutselactiviteiten, sport & spel activiteiten etc. zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Lijkt het je wat? Geef je dan snel op! Voor meer informatie kunt u mailen naar Iris Greven, Greven@welzijnswb.nl of Lara Hoog Elders, HoogElders@welzijnswb.nl van Stichting Welzijn Beverwijk.


Maatjesproject zoekt vrijwilligers

Het Maatjesproject in de gemeente Beverwijk brengt vrijwilligers (maatjes) in contact met ouderen en mensen die door psychische of sociale problemen in een isolement zijn gekomen. Van een vrijwilliger wordt verwacht om eens in de 14 dagen met iemand een paar uur op stap te gaan, of gewoon op de koffie voor een praatje. Maatjes zijn geen hulpverleners, maar betrokken mensen die er plezier in hebben wat vrije tijd door te brengen met iemand die minder gemakkelijk contact legt of houdt. Men zoekt maatjes voor mensen van 18 tot 95 jaar. Wilt u maatje worden? Dan kunt u mailen met Andrea de Graaf van Stichting Welzijn Beverwijk via degraaf@welzijnswb.nl of bellen op maandag/dinsdag/donderdag naar 06-44595979.


Wijk aan Zee maakt zich op voor weer een zwerfvuil-opruimactie

De schoonmaakacties in Wijk aan Zee zijn inmiddels een begrip geworden. Vanwege het grote succes hebben de initiatiefnemers besloten nog voor de zomervakantie een vervolg er aan te geven en wel op donderdagavond 5 juli 2018. Er wordt om 19.30 uur gestart vanaf de SPAR en deze keer werken we naar de rand van Wijk aan Zee richting Beverwijk. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal getracht worden in anderhalf uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop bestaat de mogelijkheid om wat na te praten onder het genot van een drankje in dorpshuis De Moriaan.

Wilt u meehelpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen? Dan zien we u graag op 5 juli aanstaande. Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar niet verplicht. Dit kan per mail naar m.dalpra@sociaalteambeverwijk.nl

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het ‘Sociaal team’ en facilitering vanuit het ‘Gebiedsgericht Werken’ van de gemeente Beverwijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *