Alle feiten op één “hoop”

NIEUWS

WIJK AAN ZEE 

12510832_504841246365466_2071527639_o
Foto: Gemeente Beverwijk

Het is 6 januari 11.00 uur in de morgen als Bic-News.nl een opmerking maakt over het gedrag van sommige hondenbezitters. Bijna gelijktijdig komt er een reactie van een medewerker van de gemeente Beverwijk. Hij is dan wel niet de juiste persoon, maar hij zal er moeite voor doen om wel de juiste personen aan te sporen.

Om 11.20 uur komt de volgende mededeling:  Nou, (bijna) geregeld. Er zijn al speciale bakken in bestelling (dat was al vanuit een ander project, maar géén speciale hondenpoepbakken) maar dat duurt nog een paar maanden voor die geleverd worden. Wij gaan nu proberen of wij het tot die tijd even tijdelijk op kunnen lossen.

Vervolgens rolt er, vol trots om 13.45 uur, de volgende mededeling binnen van deze zelfde ambtenaar: Goh, staat er ineens een rolcontainer op het strand. Daar zou héél mooi afval (incl. hondenpoepzakjes) in kunnen… Als bewijs zenden de ambtenaren een foto om te laten zien dat het netjes opgeruimd is en dat de container, op verzoek beschikbaar gesteld door de Sunseabar, op de volgende Fikkie-porties staat te wachten. Natuurlijk is het niet de bedoeling deze helemaal te vullen met hondenpoep. Ook ander afval mag hierin worden achtergelaten. Of als jullie afval zien slingeren, misstaat het niet om dit even op te rapen en in deze container te droppen.

Als dit geen spetterende actie is van de gemeente Beverwijk en de Sunseabar? Allemaal een hele dikke 


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz