Alzheimer Trefpunt Beverwijk

NIEUWS


BEVERWIJK – Op dinsdag 3 september is er weer een Alzheimer Trefpunt in Beverwijk. Het onderwerp is: “Ondersteuning voor jonge mensen met dementie”.

Bij dementie denken wij al snel aan ouderen. Toch komt dementie ook voor bij mensen die jonger zijn dan 65 jaar. Vaak zijn zij nog in de bloei van hun leven. Hun veranderende gedrag zorgt thuis en op het werk voor onzekerheid en spanningen. Wat zijn de signalen? Hoe zorg jij voor een juiste diagnose en welke behoefte aan ondersteuning hebben jonge mensen met dementie en hun naasten? Gespreksleider Audrey Raalte zal hierover uitgebreid in gesprek gaan met een ervaren gastspreker. Er zal vervolgens voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Wil jij op een ontspannen manier meer te weten komen over dementie? Kom dan naar het Alzheimer Trefpunt in ViVa! Elsanta, Pres. Kennedyplein 225, 1945 SG Beverwijk.

De ontvangst is vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur en eindigt rond 21:00 uur. Iedereen is welkom: mensen met geheugenproblemen, partners, kinderen, vrienden, buren en andere geïnteresseerden. Het belooft een bijzondere avond te worden.  De toegang is laagdrempelig en gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

De bezoekers krijgen informatie van hulpverleners en van mensen die uit eigen ervaring spreken. Bij elk Trefpunt worden deze gastsprekers geïnterviewd door onze vaste gespreksleider. Na dit gesprek is er gelegenheid om vragen, ook over andere zaken, te stellen. Er is een tafel met brochures en andere literatuur om thuis nog eens rustig na te lezen.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz