Asfalteringswerkzaamheden Zeestraat

NIEUWS
asfalt werkzaamheden
Bron: Gemeente Beverwijk

WIJK AAN ZEE – De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00-06.00 uur. Overdag kan het verkeer nagenoeg ongestoord gebruik van beide rijbanen.

Vanaf maandag 20 oktober tot en met vrijdag 31 oktober 2014 wordt het wegdeel Zeestraat tussen de Binnenduinrandweg en de komgrens van Wijk aan Zee voorzien van een nieuwe toplaag, omdat het huidige wegdek versleten is.

Wijk aan Zee bereikbaar

De werkzaamheden zullen plaatsvinden tussen 19.00 uur ‘s avonds en 6.00 uur ‘s ochtends, om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken en de bereikbaarheid van Wijk aan Zee te waarborgen. Omwille van een veilige afwikkeling van het verkeer worden gedurende de uitvoering verkeersregelaars ingezet.

Overdag kan het verkeer nagenoeg ongestoord gebruik maken van beide rijbanen, de snelheid dient wel aangepast te worden naar 50 km per uur. Op de tijdstippen dat gewerkt wordt, wordt het verkeer over het naastgelegen fietspad geleid. Om het verkeer in goede banen te leiden, worden verkeersregelaars ingezet. De wegomlegging wordt met borden aangegeven.

De bewoners en direct belanghebbenden zijn op de hoogte gesteld van de werkzaamheden via een brief van de gemeente.


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz