Asociaal gedrag? Weg ermee!

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Het festival is in volle gang. 

De kermis staat in een andere opstelling, waardoor het mogelijk is meer te plaatsen. Bovendien is de opstelling een stuk knusser dan voorgaande jaren

kermis
Nieuwe opstelling
ballen1
Plezier voor jong
horst
en oud… oeps bijna oud

Ook de jaarmarkt werd dit keer anders opgesteld. De paden waren breder. Hierdoor werd het overzicht een stuk beter.

jaarmarkt
Gezellig druk onder een lekker zonnetje
paling
En het eten zag er voortreffelijk uit.

Toch zijn er, naast al deze lovende woorden voor dit jaarlijkse evenement, ook geluiden te bespeuren die minder lovend zijn. Zo gaan er steeds meer geluiden op dat direct omwonenden te veel overlast zouden hebben van dit jaarlijkse evenement. Steeds meer mensen kiezen ervoor om tijdens dit festival hun onderkomen elders te zoeken. Dit jaar waren het al zeker vier bewoners die hun biezen hebben gepakt. En dan is de vraag hoe zij het bij thuiskomst aantreffen. Veelal onder gepiste en vernielde tuinen. Ook nu al zijn op verschillende plaatsen vernielingen aangericht. Ergernis alom.

Helaas zijn er altijd lieden die met een dergelijke mentaliteit een mooi feest in naam naar beneden halen door hun gedrag. Dit is jammer, omdat niet dit jaarlijkse festival hiervan de schuldige is maar de bezoekers die zich niet kunnen beheersen.

Mensen, laat dit volksvermaak in stand en probeer met elkaar te voorkomen dat straks dit feest niet ter ziele gaat. Er zijn zoveel mensen die hier hun plezier aan beleven. Een feest waar het sociaal samen zijn hoog staat aangeschreven. Dus, asociaal gedrag? Weg ermee!


 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Asociaal gedrag? Weg ermee!

  1. Het is te triest voor woorden om te zien dat vooral de jongste bezoekers veel moeite hebben met gezag en het feit dat ze aangesproken kunnen worden op hun misdragingen. Nu loop ik al een tijdje mee, maar wat ik nu hoor en zie is echt te triest voor woorden. Misschien lezen ze mee wellicht dat één ouder dit oppikt… Alle beetjes helpen.

Comments are closed.