Beverwijk pakt uit!

NIEUWS
foto van Gemeente Beverwijk.
Bron en foto: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Er valt de komende weken weer veel te beleven in het stadscentrum van Beverwijk

Op zaterdag 23 mei wordt het gezelligste straatje van Beverwijk voor de tweede keer omgetoverd tot een echte hippiemarkt. Na het succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven! Vanaf 10.00 tot 17.00 uur kan iedereen genieten van een gevarieerd aanbod aan kraampjes met bijzondere en veelal handgemaakte kleding, sieraden en andere speciale snuisterijen. De markt wordt muzikaal opgeluisterd door DJ Rien, die vanuit zijn oude Volkswagenbus alle hippie klassiekers ten gehore brengt. Onder het genot van een drankje, hapje en muziekje kunnen bezoekers lekker langs de kraampjes snuffelen. Ook de winkeliers van de Begijnenstraat doen enthousiast mee; zij stunten met leuke acties. Er zijn nog een aantal leuke acts en voor de kleintjes is er iets lekkers. Kom dus op 23 mei naar het centrum van Beverwijk en… be sure to wear some flowers in your hair!

Op zaterdag 30 mei is er gezellige muziek bij de terrassen in de Breestraat. In de Beverhof gaat de krasactie van start, waarbij de consument een grote kans heeft om in de prijzen te vallen. De actie eindigt op zaterdag 27 juni en staat het teken van de verbouwing van de Beverhof. Kijk voor meer info op www.beverhof.nl en www.winkelstadbeverwijk.nl

Op zondag 31 mei tussen 12.00 en 17.00 uur organiseert de Promotieclub Breestraat Beverwijk weer een editie van de succesvolle autodealerdag. Autodealers uit Beverwijk en omgeving presenteren naast bestaande ook nieuwe types en uitvoeringen van het merk dat zij vertegenwoordigen. Dit keer zijn er echter niet alleen voertuigen met vier wielen te bewonderen, maar is er ook aandacht voor (elektrische) tweewielers. Op deze gezellige koopzondag in het hart van Beverwijk is er ook weer volop gratis vertier voor kinderen met miniquads, een zweefmolen, suikerspinnen en popcorn.

De winkels zijn open en er is volop gratis parkeergelegenheid. Kom, geniet en laat u uitgebreid voorlichten over het rijden op vier of twee wielen!


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz