“Beverwijk Uit De Kunst” 2013

NIEUWS

logo-radio-beverwijk

BEVERWIJK – “Beverwijk Uit De Kunst” vindt plaats op zondag 8 september 2013. En dit al weer voor de 6e keer. Het evenement “Beverwijk Uit De Kunst” zal rechtstreeks te zien zijn op televisie en internet. Gedurende de middag en avond wordt het tweejaarlijkse culturele evenement op het Kerkplein uitgezonden. Door middel van live schakelingen tussen verschillende podia en de diverse activiteiten krijgt de kijker een goed beeld van wat zich allemaal afspeelt in het culturele hart van Beverwijk.

Lokale ondernemers hebben de handen ineen geslagen en produceren dit evenement met een team van ervaren medewerkers. Uiteenlopend van technici tot presentatoren. Het programma zal vervolgens via de website radiobeverwijk te zien zal zijn, evenals via 251TV op het kabelnetwerk van Ziggo (digitaal kanaal 42) in de gemeenten Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Castricum.

Tijdens “Beverwijk Uit De Kunst” zullen vanaf 14:00 uur in en rond het Kennemer Theater, het Centrum voor de Kunsten, de Bibliotheek, de Grote Kerk en cultureel café Camille diverse optredens plaatsvinden. Onder meer Mille’s Rascals, Zaz ‘ed, de Bloes Broers, Bangers & Mash, H6, Smart & Sexy, Thijs van Domburg, De Swingmasters en de Boules Blues Band zullen die dag het podium betreden.

Veel organisaties die zich met kunst en cultuur bezig houden presenteren zich. Er zullen workshops en demonstraties worden verzorgd en er zijn exposities en proeverijen. Diverse horecabedrijven uit de omgeving verlenen hieraan medewerking. Gedurende de gehele middag en avond zullen de camera’s de hoogtepunten van “Beverwijk Uit De Kunst” vastleggen. Het evenement duurt tot 21:30 uur


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz