Beverwijkse Maaike en Tom gaan ervoor

NIEUWS

Alpe d’Huzes Site

BEVERWIJK – Het is ondertussen oktober 2013. Niet alleen het huidige weer is in een luwte, de eerdere storm die over goede-doelen-land trok, afgelopen zomer, is aardig getemperd. Weten jullie nog? Alpe d’Huzes?

De oprichter kon niet aanzien dat al het geld zijn neus voorbij ging en vond het nodig zich een salaris aan te meten uit de stichting. Terwijl hij zelf de instelling had dat er niets, maar dan ook helemaal niets aan de spreekwoordelijke strijkstok mocht blijven hangen. Alles gaat op vrijwillige basis, aldus zijn eigen woorden.

Even doemt de angst op dan mensen gaan afhaken. Zich niet meer willen inzetten voor dit goede doel. Het tegendeel is waar. Gelukkig maar! Want deze vreselijke ziekte moet overwonnen worden. Mensen met het hart op de goede plaats, laten dan ook niet de slachtoffers van deze ziekte zakken en gaan alsnog de Alpe d’Huzes op om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo ook het Beverwijkse team Maaike en Tom.

Tom legt uit dat hij zeker niet van plan is op te geven door het gebeurde. Sterker, nu deze rotte appel ontdekt is, moet er extra aan getrokken worden om het verlies te compenseren. Het is een prima doel en ik ben er van overtuigd dat na deze ellende, iedereen zich tot het uiterste zal inzetten, om iedere cent op de juiste plek te krijgen.

Laten wij met zijn allen Maaike en Tom steunen, zodat zij volgende zomer de berg op kunnen. Zorg ervoor dat zij hun droom, om deze krachtinspanning te leveren, waar kunnen maken. Het is bijzonder bewonderenswaardig dat dit team deze prestatie wil neerzetten. Zij zijn zelf op geen enkele manier betrokken bij deze ziekte. Op de poster hieronder richten zij het woord tot jullie. Het telefoonnummer van Tom staat onderaan de poster. Zij verwachten jullie telefoontje.

Maaike en Tom staan klaar voor de onbekende medemens. Staan jullie klaar voor Maaike en Tom?

FLYER


HTML Comment Box is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz