Beverwijkse Maaike en Tom “moeten” de berg op

NIEUWS

020a

BEVERWIJK – Daar zitten wij dan met zijn allen. Achter een kopje koffie te peinzen. De dag na de nationale tv actie. Wat een enorm bedrag is er weer binnen. Geld stroomde als water. En zoals in het verleden duidelijk is geworden, het blijft voorlopig wel doordruppelen de aankomende tijd. Een fijn idee dat zoveel mensen zich inzetten en zich laten aansporen door de media. Al dit geld is een druppel die hard nodig is om het leed op de Filippijnen te verzachten. Iedereen is de strijkstok, die bij elke actie weer opduikt, gelukkig even vergeten.

Maar beste mensen, het kan toch niet zo zijn dat sportieve mensen, die zich inzetten om geld binnen te halen om kanker te bestrijden, in de kou blijven staan? Ik heb het over Maaike en Tom uit Beverwijk. Al eerder heb ik over ze geschreven. Maar nog steeds is de inleg, om mee te kunnen doen voor de aankomende keer, om de Alpe d’Huzes te beklimmen, niet binnen. Terwijl wij toch laten zien dat wij met zijn allen gulle gevers zijn en blijven. 18,5 miljoen met nog eens 6 miljoen van de overheid, maakt een bedrag, tot nu toe, van 24,5 miljoen voor de Filipijnen.

Maaike en Tom zijn ingeloot en mogen volgend jaar starten. Dit is geweldig nieuws en een hele prestatie om dit voor elkaar te krijgen. Maar als het zo doorgaat, dan zal Tom alleen de berg op moeten. Laten wij voor nu even vergeten dat een enkeling een smet heeft gebracht over de actie Alpe ‘d Huzes. Deze persoon is “uitgeteld”. Alles is vanaf heden geld wat honderd procent ten goede komt voor het bestrijden van kanker. Mocht het toch zo zijn dat Maaike en Tom het financieel niet halen om de Alp d’Huzes te beklimmen, dan zal het geld in overleg met de donateurs of retour komen naar hen of gebruikt worden voor een kinderziekenhuis. Zo kunnen er goederen worden aangeschaft die anders niet haalbaar zijn om voor deze kinderen aan te schaffen. Deze krant zal hier verslag van doen.

Dus Wijkers, laat jullie niet kennen en zorg dat Maaike en Tom samen de berg op kunnen om zo hun steentje bij te dragen.

Hun telefoonnummer is: 06-10976821 Vergeet ze niet te bellen!

FLYER


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz