Beverwijkse raad gaat live!

NIEUWS
GEMEENTEHUIS
Bron: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Donderdag 5 februari is de raadsvergadering van de gemeente Beverwijk voor het eerst live te volgen via de gemeentelijke website.

De eerste raadsvergadering van 2015 is een bijzondere. Voor het eerst in de geschiedenis van de gemeenteraad wordt er vergadert op beeld. De vergadering zal vanaf 19.30 uur worden uitgezonden op de gemeentelijke website via een live stream. Hierdoor kan iedere inwoner, die beschikt over een internetverbinding, de vergadering vanuit huis volgen.

Meekijken? Dat kan. Surf naar http://beverwijk.raadsinformatie.nl . Op deze pagina kunnen jullie, door linksboven op ‘live’ te drukken, rechtstreeks de vergadering volgen. Ook is het mogelijk om de vergadering naderhand terug te kijken. De gehele uitzending komt in de loop van vrijdag op deze pagina online te staan.

Voorlopig gaat het om een proef om te bekijken of vergaderen op beeld een meerwaarde heeft. Als blijkt dat het uitzenden van de vergadering voor inwoners, ondernemers, instellingen en de raadsleden zelf van meerwaarde is, dan zullen de vergaderingen van de gemeenteraad vaker worden uitgezonden. Hierover beslist de raad later dit jaar.


Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz