BEWONERS VAN HET DORP

Het is een bijzonder voorrecht het enige exemplaar van een uniek document met jullie te delen. Dit enige exemplaar, nog over, is in het bezit van Bic-News.nl Bijzondere dank gaat uit naar Stichting Prentenkabinet van der Linden. Overigens is gebleken dat er nog meer exemplaren in het dorp aanwezig zijn. De eigenaren kunnen zich gelukkig prijzen met hun unieke bezit.

Dit document verhaalt over bewoners en wetenswaardigheden uit Wijk aan Zee. Verhalen uit lang vervlogen tijden. Door het lokale karakter is het de bedoeling deze wetenswaardigheden alleen met de inwoners van Wijk aan Zee te delen. Aangezien deze krant vele vaste lezers per dag heeft, is dit niet te garanderen. En wat dan nog! Het is de moeite waard dat heel veel anderen, dan alleen de inwoners, weten hoe bijzonder Wijk aan Zee is en was.

Mocht het zo zijn dat er mensen zijn die de verhalen herkennen en mogelijk familie, vrienden of kennissen zijn, dan zou Bic-News.nl graag meer bijzonderheden vernemen om deze unieke documentatie aan te kunnen vullen. Uiteraard zal ook deze informatie voor het nageslacht bewaard blijven. 

Dirk-Jan Prins portret
Dirk-Jan Prins

 

Even de link aanklikken om het verhaal te lezen.

Echte waskaars

40% plus

Wijk aan Zee ontsnapt aan ramp

Rampschip Bolivar

De man die Wijk aan Zee maakte 

1 thought on “BEWONERS VAN HET DORP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *