Bul en Bulletje

NIEUWS
Bul en Bulletje
Bul en Bulletje in de duinen van Wijk aan Zee

WIJK AAN ZEE – Wij willen ons voorstellen. Wij zijn Bul en Bulletje. Origineel hé? Gedropt op een locatie die wij niet voor het uitzoeken hadden. Wij zijn natuurlijk niet voor niets Schotse Hooglanders. Wat wij daarom doen in de lage duinen van een neder gelegen land weet niemand. Ja, omdat wij ons zo gemakkelijk aanpassen! Maar dan moeten wij natuurlijk er wel vanuit kunnen gaan dat wij niet in een oorlogsgebied worden gedropt. Overdreven? Nee hoor! Er wordt dagelijks een hoeveelheid vuurwerk naar onze kop gegooid waar de honden geen brood van lusten. En nog steeds, terwijl oud en nieuw al weer drie dagen geleden is. Nu vraag ik jullie!

O ja, over vragen gesproken. Zouden jullie als jullie iets gezien hebben dit willen melden aan de instanties? Misschien kunnen die ervoor zorgen dat dit gaat stoppen. Want bullen kunnen een hoop hebben, maar er komt een moment dat wij deze klojo’s op de horens nemen. Maar zoals dit dan gaat, wij zijn dan de klos. Het lijkt net de mensen wereld. Wij worden desnoods afgemaakt omdat wij vals zouden zijn. Terwijl als het moet, iedereen ons nu kan aaien, zo mak zijn wij. Wij laten natuurlijk niet met ons sollen. Kunnen wij op jullie rekenen?

Als jullie iets gezien hebben of weten of gehoord hebben, geef dit dan alsjeblieft door aan de politie op 0900-8844 of maak desnoods foto’s van die ettertjes en geef deze door aan de politie. Want wij kunnen zo’n foto-ding niet bedienen met onze dikke poten. Dank jullie wel!


Widget is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz