Burendag bij Tata Steel

NIEUWS
SONY DSC
Tata Steel

BEVERWIJK – Wij hebben de koffie klaar staan op Nationale Burendag. Op zaterdag 21 september, tevens Nationale Burendag, houdt Tata Steel open huis voor bewoners uit de IJmond. Inmiddels hebben zich al bijna 1.500 personen aangemeld voor dit evenement. “We zijn blij dat er zoveel belangstelling is om een kijkje te komen nemen bij Tata Steel”, zo zegt Myrna Kleinen, Community Manager van Tata Steel in IJmuiden. “Het is een mooie gelegenheid om ons staalbedrijf beter te leren kennen en voor directie en medewerkers van Tata Steel om in gesprek te komen met onze buren”, aldus Kleinen. Aanmelden voor de open dag bij Tata Steel kan nog tot en met woensdag 18 september.

Voor deelname aan Beleef Tata Steel is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dat kan door de bon uit het meest recente nummer van het blad Rondom Staal of van de website van Tata Steel te halen, in te vullen en op te sturen. De bon dient uiterlijk op 19 september binnen te zijn bij Tata Steel. Aanmelders ontvangen vervolgens per e-mail een toegangsbewijs voor de open dag. In verband met de veiligheidsvoorschriften is er een maximum aantal bezoekers vastgesteld. Het verstrekken van toegangsbewijzen vindt plaats op volgorde van aanmelding.

Het “Beleef Tata Steel” evenement is voor alle omwonenden toegankelijk. De centrale thema’s zijn veiligheid en milieu. Op en rondom de parkeerplaats van het Congrescentrum van Tata Steel zijn er van 10.00 tot 16.00 uur tentoonstellingen, infostands en demonstraties van onder meer de bedrijfsbrandweer en de afdeling Milieu. Er zijn ook speciale kinderactiviteiten. De hele dag zijn er bus- en stoomtreinritten over het bedrijfsterrein.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz