Cheque voor kankerbestrijding

TATA STEEL

IJMUIDEN – Directeur Hans van den Berg heeft vandaag, namens de directie en medewerkers van Tata en van de Tubes buizendivisie, een cheque van 9.768 euro aan het KWF overhandigd.

Bron & Foto: Tata Steel

Dat is het bedrag dat de medewerkers van Tata Steel in Nederland met een verscheidenheid aan acties hebben ingezameld ter gelegenheid van Founder’s Day. Dat is de geboortedag (3 maart 1839) van Jamsetji Nusserwanji Tata, de oprichter van de Tata Group. Die dag wordt bij alle bedrijven van de Tata Group wereldwijd gevierd door geld in te zamelen voor goede doelen. Jamsetji Tata was een groot filantroop, die maatschappelijk verantwoord ondernemen in India al vroeg op de kaart heeft gezet. Dat is ook de reden waarom 66% van de aandelen van de Tata holding in handen is van goede doelen.

Medewerkers van Tata Steel organiseerden dit jaar onder meer een bowlingtoernooi, een wielerronde, een brandweertraining, een clinic sloeproeien en een bootcamptraining. Ook werden er diverse culinaire specialiteiten verkocht, van zelfgemaakte jam tot Surinaamse roti.