Collegeprogramma 2014-2018

NIEUWS
Gemeente Beverwijk
Bron: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – Onlangs heeft het college van burgemeester en wethouders haar programma voor de komende vier jaar gepresenteerd.

Het programma heeft de titel ‘Vertrouwen in mensen met de blik op de toekomst’ en bouwt voort op het coalitieakkoord. Het college geeft aan welke inspanningen het de komende vier jaar gaat leveren. Het doet dit aan de hand van vijf speerpunten: Toegankelijk en zichtbaar bestuur, duurzame economische ontwikkeling, zorgvuldige zorg, kloppend stadshart en verbinding met de Randstad.

De onderwerpen zullen de komende jaren nadere uitwerking vragen. Daarbij vraagt het college om de inbreng en deskundigheid van de inwoners, partners en collega-besturen. Het college vindt het belangrijk dat men betrokken is bij de gemeente waarin men woont en/of werkt.

Beverwijk ontstaat niet alleen in het Stadhuis. Dat realiseert de gemeente zich heel goed. Als gemeentebestuur staan zij midden in de samenleving. Laten wij met elkaar werken aan een gemeente die meedenkt en meedoet: als economische speler, als samenwerkingspartner in de regio en als partner in ondersteuning voor mensen die dat nodig hebben. En dat alles in een gezellige en levendige stad. Zo bouwen wij samen aan een krachtige samenleving in Beverwijk en Wijk aan Zee.

Kijk hier voor een compleet verslag Collegeprogramma Beverwijk 2014-2018


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz