“Column” Geloofwaardig?!

COLUMN

Bekeuring


WIJK AAN ZEE – In de maand november is een bescheiden bonnenregen neergedaald bij diverse Beverwijkse basisscholen.

Er zijn 48 bekeuringen uitgeschreven aan ouders die fout parkeerden in de buurt van een school. Meestal ‘s ochtends of ‘s middags, bij het in- of uitgaan van de school. Zo kopt het Noord-Hollands Dagblad.

Met interesse lees ik dit artikel in het Noord-Hollands Dagblad met de kop “Bescheiden bonnenregen scholen” 

Tot mijn stomme verbazing zie ik dat een raadslid van Democraten Beverwijk hier zijn zegje over doet. En mijn verbazing wordt nog groter als ik begrijp dat hij best fanatiek is in het gestelde standpunt. En dan een van de laatste zinnen “je moet handhavers inzetten waar zij nodig zijn”.

Misschien weten jullie het nog, of niet, op 2 juli van dit jaar scheef ik een artikel over “wildparkeren” in Wijk aan Zee.

Dit artikel beschrijft de onmogelijke situatie die ontstaat in Wijk aan Zee zodra het wat mooier weer is. De onmogelijke situatie van het parkeren. Werkelijk iedereen rijdt eerst tot voor de deur waar zij moeten zijn. De meesten zijn te beroerd om op het weiland te parkeren. Het resultaat, wildparkeren! En als jullie willen zien hoe dit eruit ziet, klik dan maar eens op groene link hiervoor.

In dit artikel komt ook het bekeuren aan de orde. Het moet toch niet kunnen dat iedereen maar zijn of haar auto op de stoep zet? Zou hier ook niet de aanpak van dit raadslid op zijn plaats zijn?

Hebben jullie al gekeken naar het artikel “wildparkeren”? Niets opgevallen? Nee? Dan zal ik jullie helpen. Op de derde foto van boven zien jullie een zwarte Citroën boven op de stoep staan en ook nog eens met vier wielen. En wat denk je? Dit is nu net de auto van het desbetreffende raadslid die zo graag iedereen bij scholen op de bon wenst te slingeren. Zal hij nog geloofwaardig zijn?


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz