Concurrentie voor Breestraat

NIEUWS

BEVERWIJK – Nu de bouw van de Kwantum bijna op zijn einde is, zijn de nieuwe plannen al weer bekend.

Foto: Dirk-Jan Prins

Op het Marlo terrein is de eerste fase van de herinrichting bijna klaar. De tweede fase laat nu alleen een plan zien waarbij de winkeliers van de Breestraat achter hun oren kunnen gaan krabben. De hele hoek, waar o.a. het tankstation in zit, gaat plat. Vervolgens komt er een parkeergarage met daarboven een enorm winkelcentrum. De huidige winkeliers zijn ondertussen op de hoogte en weten dat zij medio volgend jaar al weg moeten zijn. Of het financieel haalbaar is voor de huidige ondernemers een plaatsje te bemachtigen in het nieuwe complex valt te bezien. Voor veel consumenten zal deze uitbreiding zeer welkom zijn. Of dit ook zo zal zijn voor de middenstand elders, is helemaal de vraag. 


4 thoughts on “Concurrentie voor Breestraat

  1. Is net voor miljoenen de Breestraat verbouwd, gaan ze de concurrentie op loopafstand bouwen… hoezo 2 complexen naar de knoppen helpen…

  2. Is de burger hier naar hun mening gevraagd en of zij dit wel zo’n goed idee vinden. Zoals het er nu uitziet weet Jan met de Pet het nu pas en niet voordien. Er verdwijnt op deze methode wel behoorlijk wat aan inkoopplezier voor de gewone man. Is dit nu DEMOCRATIE?

Comments are closed.