De Bazaar opent het grootste foodcourt terras

NIEUWS

BEVERWIJK – Vanaf zaterdag 13 juni heropent de Bazaar het terras van het grootste foodcourt in Nederland, maar dan buiten.

Op De Boulevard worden door Intertent iconische stretch tenten neergezet. Hieronder worden door Trends for Rent 220 zitplaatsen gerealiseerd. Het terras blijft tot 1 september buiten staan. Het terras voldoet aan de Corona regels zoals benoemd in de AVV Terrassen 2015 en het KHN protocol heropening. Bezoekers krijgen een vastgestelde zitplaats aangewezen door Bazaar service medewerkers. Jij moet dus kijken op welk nummer stoel jij gaat zitten. Er wordt gewerkt met wegwerp artikelen. Bezoekers kunnen hun afval bij vertrek van het terras in afvalbakken doen. Extra medewerkers zijn aangetrokken om tafels tussentijds te desinfecteren.

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!

Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:

  • Kom op vrijdag voor jouw dagelijkse boodschappen.
  • Plan jouw bezoek en vermijd drukke plekken en blijf in beweging. Kijk op debazaar.nl/open wat de piektijden zijn, zodat deze vermeden kunnen worden.
  • Kom niet in groepen.

Verruimde openingstijden:

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek verruimt De Bazaar haar openingstijden.

  • Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur. Gratis parkeren!
  • Zaterdag en zondag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.
  • 2e Pinksterdag is De Bazaar open vanaf 10.00 uur.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz