De Bazaar stapt over op mondkapjes.

NIEUWS

Mondkapje | RUMAG. | Met de grappigste teksten, ideaal voor het OV!


BEVERWIJK – Vanaf dit weekend stapt De Bazaar over op mondkapjes en worden alle bezoekers van De Bazaar verzocht om een mondkapje te dragen.

Deze maatregel is nodig, omdat de drukte toeneemt op De Bazaar en de veiligheid van de bezoekers centraal staat. Het dragen van mondkapjes komt naast alle eerdere genomen maatregelen, zoals o.a. het markeren van looproutes, monitoren van drukte in de hallen, het aannemen van extra medewerkers om voor de naleving van de richtlijnen en extra schoonmaak te zorgen.

Geen mondkapje bij je? Geen nood. Mondkapjes zijn tegen kostprijs te koop bij alle belangrijke ingangen en bij het Infopoint op de Boulevard.

Bezoekers zonder mondkapje?

Medewerkers en huurders van de Bazaar zullen samen met de BOAs bezoekers zonder mondkapje dringend vragen om een mondkapje op te zetten. Als het risico op besmetting desondanks toch hoog lijkt, sluiten wij de toegang tot drukke gebieden totdat de drukte is weggeëbd, of wordt beperkte toegang ingesteld alleen voor mensen met mondkapjes. Dus: wil jij van de Bazaar blijven genieten, draag dan een mondkapje. Samen tegen Corona!

Verzoek aan bezoekers: vermijd drukte!

Om zorg te dragen dat De Bazaar voldoet aan de regels gesteld door de Veiligheidsregio, hebben wij de hulp van onze bezoekers nodig:

  • Draag een mondkapje
  • Kom op vrijdag voor groente, fruit en de spullen van Leen Bakker en Magazijn 36
  • Kijk op debazaar.nl/open wat de piektijden op zaterdag en zondag zijn, zodat jij drukte kunt vermijden
  • Kijk zaterdag en zondag voordat jij komt op de webcams hoe druk het is: debazaar.nl/webcams
  • Gebruik de winkeltinder om jouw leukste route te krijgen, zodat wij samen bezoekers beter verspreiden: winkeltinder.nl
  • Kom niet in groepen

Verruimde openingstijden:

Om goed te kunnen voldoen aan de spreiding van publiek werkt de De Bazaar met verruimde openingstijden. Vrijdag is De Bazaar open vanaf 12.00 uur met de Versmarkt, Leen Bakker en Magazijn36 outlets. Ook het foodcourt met terras is open en het is dan gratis parkeren. Zaterdag en zondag is De Bazaar helemaal open vanaf 10.00 uur.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz