De Kunstroute Bomenbuurt

NIEUWS

BEVERWIJK – De Kunstroute Bomenbuurt is een niet meer weg te denken traditie in de Bomenbuurt van Beverwijk en jarenlang een goed bezocht evenement.

poster kunstroute

Tijdens de Kunstroute op zondag 18 september 2016 bestaat de mogelijkheid om tussen 11.00 en 17.00 uur schilderijen, beelden, keramiek, sieraden, foto’s, textiele werkvormen en tekeningen te bekijken. Kortom voor elk wat wils. Om 10.45 uur zal Cecilia van Weel, wethouder kunst en cultuur van de gemeente Beverwijk, de Kunstroute officieel openen bij PopulusArt, Populierenlaan 39a.

De route kent een unieke en intieme sfeer omdat de meeste kunstenaars hun werk thuis, in de tuin, garage of carport laten zien. Ook in enkele openbare gebouwen is het werk van een aantal kunstenaars te bewonderen en zij geven u daar graag uitleg over. De organisatie is zeer verheugd u te kunnen melden dat nieuwe kunstenaars en locaties in de route zijn opgenomen. Met bijna 40 enthousiaste deelnemers (individueel en groepen) op 20 locaties valt er weer veel te genieten De route kan zowel fietsend als wandelend afgelegd worden. Gebruik hiervoor de kunstroutecatalogus die gratis af te halen is bij PopulusArt, Kennemer Theater, Bibliotheek, Stadhuis, buurtcentra, diverse winkels en bij de deelnemende kunstenaars. In deze catalogus staan alle kunstenaars met expositie-adres en plattegrond. U kunt de route beginnen waar u wilt. De digitale versie van de kunstroutecatalogus kunt u alvast bekijken op de facebookpagina van de Kunstroute Bomenbuurt.

Onze dank gaat uit naar allen die de Kunstroute mogelijk maken: gemeente Beverwijk, de deelnemende kunstenaars, de ondernemers en instellingen in de Bomenbuurt die ruimte geven aan de vele exposanten, PopulusArt, de fotografen Manon Rooijers en Jeanet Abma van Dam die de kunstroutecatalogus hebben voorzien van prachtige foto’s en Delsasso Print & Paint voor de mooie vormgeving van de kunstroutecatalogus. Kunst is genieten, genieten is een kunst. Voor meer informatie: PopulusArt, Populierenlaan 39a, 06-10491509


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz