De Luisterrijke Lancering van Woutje Wokkels

NIEUWS

raket


WIJK AAN ZEE – Het Alkmaars Straatorkest zit maar niet stil. 

De ene voorstelling na de andere rolt van hun spreekwoordelijke band. Naast het spelen en zingen, is het Straatorkest ook nog in staat om veel van hun liedjes zelf te maken. De groep telt 24 leden waarvan in ieder geval iedereen zingt. Dit doen zij bijna altijd meerstemmig. Soms ook wel a capella maar het ter hand nemen van muziekinstrumenten is hen ook niet vreemd.

Dit keer zal de voorstelling een terugblik zijn vanaf het jaar 1998 en gaat door de jaren heen weer naar het heden. 1998 is het jaar waarin het orkest 20 jaar bestond. De Luisterrijke Lancering van Woutje Wokkels is de titel van het 2015 spektakel. Jullie hoeven niet, zoals op het affiche staat, naar Koedijk.

Doordat dit orkest veel deelnemers heeft uit Beverwijk en Wijk aan Zee, stelt café de Zon in Wijk aan Zee, ieder jaar haar deuren open voor het orkest. Jullie kunnen op zaterdag 3 oktober daar terecht om de voorstelling te bekijken. Mochten jullie niet zoveel geduld hebben, dan mogen jullie natuurlijk naar Koedijk komen. Kijk hier voor meer informatie  Veel plezier!


Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz