De “Wijk-Uit” PlusBus

NIEUWS

BEVERWIJK – Dinsdag 6 juni wordt een bezoek gebracht aan het Muiderslot.

Woensdag 7 juni rijdt de PlusBus naar West Graftdijk voor een vaartocht. Deze tocht begint in De Rijp. Op het water is het altijd wat kouder, daar de boot half open is is het verstandig om warm gekleed te zijn. Na de vaartocht wordt een bezoek gebracht aan het Museum In ’t Houten Huis.

Op donderdag 8 juni rijdt de PlusBus naar Madurodam. Madurodam heeft ook een miniatuurversie van een BoodschappenPlusBus.

Zondag 11 juni staat op het programma een rit met een historische tram vanuit Amsterdam. Op de eigen trambaan kunt u het gevoel van toen met de kennis van nu beleven. De verlaten spoorlijn, tussen het statige Haarlemmermeerstation in Amsterdam en het dorpje Bovenkerk bij Amstelveen, biedt de ruimte aan een unieke verzameling historische trams en voert u langs het Amsterdamse Bos en diverse Amstelveense heemparken. De tijd staat even stil .  Zie de film van J Kieftenbelt.

Deelnemers aan de uitstapjes worden thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Voor inschrijven kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk  via  0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00-13.00 uur.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz