Definitie “even hommelen”

COLUMN

WIJK AAN ZEE – Veel lezers vonden het initiatief om te “hommelen” een uitstekend idee.

HET KLEINE GENIETEN
Foto: © Dirk-Jan Prins

Maar beste mensen, het is echt niet bedoeld om een nieuw woord toe te voegen aan de Nederlandse woordenschat. Dit was van mijn kant als grap bedoeld. Nu blijkt wel dat heel veel lezers deze term overgenomen hebben. Maar dan komt de onvermijdelijke vraag ook mijn kant op. Hoe zie jij de exacte definitie van het woord “hommelen”?

Hier had ik even geen rekening mee gehouden. Maar tijdens mijn eigen “hommelen” kwam ik tot de volgende conclusie:

Jezelf volledig onttrekken uit het zicht van jouw omgeving in een kelk van genot, omringt door de heerlijkste geuren en de prachtigste kleuren, genietend van de nectar die de natuur ons schenkt, om vervolgens na overweldigend consumeren van deze geneugten, kleurrijker en sterker dan voorheen de wereld tegemoet te vliegen. 

Nu wij dit weten gaan wij natuurlijk allemaal vanaf nu meer “hommelen” zonder bang te zijn hommeles te krijgen.

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz