Elvis herdacht en bezongen

NIEUWS

BEVERWIJK – Op 16 augustus is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley stierf.

Foto: Dirk-Jan Prins

Over de gehele wereld wordt dit herdacht en ook in Beverwijk. Woensdagavond 16 augustus zingen IJmondse muzikanten liedjes van The King in de Grote Kerk (Wijkertoren). Deze speciale Elvis-avond begint om 19:30 en wordt georganiseerd door het lokale magazine Roetz en Radio Beverwijk. Vanaf 20.00 uur zijn de optredens van onder meer Ruud Jansen, Rob Steenbeek, Tom Peperkamp, het Ampzing Genootschap en de Whiskeymo’s

Er is nog plek voor meer, dus als jij een liedje van Elvis wilt zingen, meld jezelf dan via e-mail. Blijf jezelf, er wordt niet gezocht naar imitaties van The King. Ook als jij een verhaal wilt vertellen of herinnering wilt delen aan Elvis, dan is dit ook mogelijk. Iedereen mag meedoen.

Belangstellenden die willen komen kijken en luisteren zijn natuurlijk welkom en mogen gratis naar binnen. De entree is via de zij-ingang van de kerk. Inloop is vanaf 19:30 uur. De avond wordt vanaf 20 uur live uitgezonden op Radio Beverwijk en op Facebook via De Vrijstaat Roetz.

Elvis Presley, bijgenaamd The King of Rock and Roll, was een van de meest invloedrijke popartiesten ooit. Hij verkocht meer dan 1,5 miljard albums en stierf op 42-jarige leeftijd in zijn woonplaats Memphis Tennessee (USA).


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz