Er is genoeg te beleven

NIEUWS


Zwerfvuil-opruimactie in Wijk aan Zee

Op dinsdag 4 juni vindt er weer een schoonmaakactie plaats in Wijk aan  Zee. Er wordt om 19.00 uur gestart vanaf de Spar. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal getracht worden in een uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop (20.30 uur) bestaat de mogelijkheid om wat  na te praten onder het genot van een drankje in dorpshuis De Moriaan.

Meehelpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen? Dan zien wij jullie graag op 4 juni. Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar niet verplicht. Dit kan per mail.

Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het ‘Sociaal team’ en facilitering vanuit het ‘Gebiedsgericht Werken’ van de gemeente Beverwijk.


Fietstochten voor senioren (55+)

Samen fietsen is gezelliger dan alleen! Daarom organiseert Stichting Welzijn Beverwijk op woensdag 19 juni, 17 juli en 21 augustus een fietstocht. Onder begeleiding, met voldoende pauzes en via een mooie route, fietsen we een tocht van ongeveer 25 km. Om 09.30 uur verzamelen in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 in Beverwijk. De kosten zijn € 5,00 per persoon inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. U neemt zelf een lunchpakketje mee! Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.


Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar Noordwijk voor een strandrit!

  1. Dinsdag 28 mei rijdt de bus naar Noordwijk. Daar wordt met een strandvoertuig, speciaal voor minder mobiele mensen, een rit gemaakt zodat u kunt genieten van alles op en om het strand.
  2. Woensdag 29 mei wordt er eerst geluncht in de Rijp en vervolgens een rondvaart gemaakt door de Eilandspolder.
  3. Dinsdag 4 juni wordt Dierenpark Landgoed Hoenderdaell bezocht, een diervriendelijk natuurpark, waar dieren zowel in gevangenschap als in de vrije natuur leven. Aansluitend wordt er gebruik gemaakt van een lunch.

Voor inschrijven kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.


 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz