Evenement over zonnepanelen

NIEUWS

images

BEVERWIJK – Op zaterdag 23 november vindt in het TataSteel Stadion in Velsen een groot Route du Soleil evenement plaats.

Het evenement is een herhaling van het succesvolle evenement in Beverwijk waarin 2012 450 bezoekers op afkwamen. Het evenement op 23 november biedt bezoekers interessante sprekers, workshops en een zonnestraat met de meest uiteenlopende producten. Uiteraard krijgen bezoekers ook advies op maat van deskundige adviseurs. Wij nodigen jullie van harte uit voor dit evenement. Hebben jullie interesse in de aanschaf van, of willen jullie meer informatie over zonnepanelen? Jullie zijn dan welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. Jullie kunnen vrij binnenlopen wanneer jullie maar willen.

Producten

De zonnestraat die tijdens het evenement te bezoeken is, toont alle beschikbare producten, zoals zonnepanelen, omvormers, dakmontagesystemen en systemen waarop de opgewekte energie te zien is. Ook allerlei noviteiten op het gebied van zonnepanelen zullen worden gedemonstreerd.

Workshops

In sessies vinden doorlopend korte presentaties en workshops plaats.

  • De laatste ontwikkelingen in prijs en techniek
  • Zonnig buurtje, dubbel genieten
  • Kwaliteit PV panelen en garanties
  • Zonnepanelen installeren zo doen wij dat en zo kan u dat zelf
  • Samen verdienen met duurzame energie

Wanneer bijvoorbeeld via een smartphone gemaakt is van jullie dak en meterkast en jullie zijn op de hoogte wat het jaarlijkse energieverbruik, dan kunnen aanwezige installateurs direct uitrekenen hoeveel zonnepanelen er op het dak geplaatst kunnen worden en hoeveel te besparen is.

Kinderen kunnen onder begeleiding werken aan een bouwpakket waarmee zij een zonnebloem met een zonnepaneel op zonne-energie kunnen laten draaien.

Zonnepanelen bieden twee grote voordelen. Ze geven een besparing op de energierekening en hebben een positief effect op het milieu. Niet gek dus dat de populariteit van zonnepanelen enorm groeit. Hedendaagse panelen zijn tussen de 6,5 en 9 jaar terugverdiend. Zonnepanelen hebben een levensduur van dertig jaar. Zo profiteren jullie dus maximaal. 

Route du Soleil is een initiatief van zeventien gemeenten uit de regio’s IJmond, Zuid-Kennemerland en Waterland. Het initiatief heeft als doel om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren. Route du Soleil richt zich daarbij op inwoners, ondernemers en gemeenten.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz