Expositie Holland leeft….! in Stadhuis Beverwijk

NIEUWS

BEVERWIJK – Van 3 t/m 26 september 2013 exposeert Jan Vink in het Stadhuis van Beverwijk. Vink, hoe een toepasselijke naam voor een natuurfotograaf, houdt zich vooral bezig met natuur- en landschapsfotografie. Van zijn vader heeft hij de liefde voor de natuur meegekregen en als jonge jongen bracht hij vele uren zwervend in natuurgebieden door. Voor de expositie heeft Jan Vink het thema Holland leeft ….! gekozen, omdat er in Nederland zoveel te zien is om je over te verwonderen en dat biedt steeds weer nieuwe inspiratie voor mooie fotomomenten. ‘De natuur is iedere keer anders en geen dag is hetzelfde’, aldus de fotograaf. Voor hem staat het respect voor de natuur bij het fotograferen voorop. Dus niet alles wordt ten behoeve van de ‘ultieme plaat’ uit de kast gehaald. Verstoring en vernieling zijn bij het fotowerk niet aan de orde en dat is soms wel spitsroeden lopen.

Zijn inmiddels flink uitgegroeide fotoarchief is terug te vinden op zijn website  Als bezoeker van de website kijk je mee over de schouder van de fotograaf en beleef je samen met hem de schoonheid van vooral de Hollandse natuur.

De expositie ‘Holland leeft….!’ van Jan Vink is te zien in de publiekshals van het Stadhuis tijdens openingsuren op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 – 16.00 uur, dinsdag van 09.00 – 12.30 uur en donderdag van 09.00 – 20.00 uur.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz