Feest

NIEUWS

BEVERWIJK – De Beverwijkse Bazaar bestaat 35 jaar 

PurpleBalloons
Hoera

De oprichter Bart van Kampen heeft 35 jaar geleden het idee voor een vlooienmarkt opgedaan in Colorado Springs. Dit moest ook naar Nederland komen! En zo geschiedde: op zaterdag 13 september 1980 opende de “Zwarte Markt” haar deuren. De slogan was: entree een knaak, een joetje vermaak en nog meer mazzel. Er werd bewust voor de naam “Zwarte Markt” gekozen. Bart zocht naar een naam die zou opvallen. En dit lukte! Er was gigantisch veel aandacht in de pers en de eerste dag waren er ca. 10.000 bezoekers.

De provocerende naam “Zwarte Markt” was in 1994 niet meer nodig. De markt was inmiddels uitgegroeid tot meer dan een vlooienmarkt, met diverse marktdelen waar food, non food, nieuwe en 2e hands artikelen verkrijgbaar waren. Het was tijd voor een nieuwe naam die de lading zou dekken: De Bazaar. Deze naam is toepasselijk, want De Bazaar is van oudsher een plaats waar mensen samen komen om af te spreken, handel te drijven, te eten en vermaakt te worden.

“De Bazaar blijft De Bazaar, maar komt in een nieuw jasje, gaat mee met haar tijd. Voorbeelden daarvan zijn nieuwe hallen zoals Mihrab, waar Oost & West samenkomen. Of Goudsouk, de grootste schatkist van Europa, waar hoogwaardig goud, edelstenen en luxe sieraden te koop zijn”, vertelt George Zapantoulis, de Algemeen Directeur van De Bazaar sinds twee jaar. “En zo zijn er nog veel meer plannen die wij gaan uitvoeren”, geeft George geheimzinnig aan.

De Bazaar viert het hele jaar haar 35-jarig bestaan

Iedere maand gaat De Bazaar een actie organiseren. Want De Bazaar is het hele jaar jarig en wie jarig is trakteert! Met deze terugkerende actie zijn prachtige prijzen te winnen voor de bezoekers. Op De Bazaar wordt 35 minuten van te voren de locatie bekend gemaakt waar snelle vinders een prijs kunnen ophalen. De locatie wordt via communicatiemiddelen op het terrein gecommuniceerd. De eerste actie is op zondag 27 september 2015.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz