Finale Best 0251 EDM DJ Contest

NIEUWS
download
Bron: Stichting Welzijn Beverwijk

BEVERWIJK – Vrijdag 10 april is het eindelijk zover, de langverwachte finale van de 0251 EDM DJ Contest in LUA.

Zes dj’s hebben zich na verschillende voorrondes, een halve finale en een wild card geplaatst en zullen tussen 21.00-03.45 uur strijden om de titel ‘best 0251 EDM dj 2015’ en een plek op de dancestage van het Young Art Festival. Afgelopen maand deden maar liefst 19 jongeren uit regio IJmond-Noord mee aan de allereerste editie van deze wedstrijd.

EDM is een afkorting van Electronic Dance Music. Wat vroeger house was en daarna dance werd genoemd heet tegenwoordig EDM. Daarmee is eigenlijk alles gezegd, EDM is een verzamelnaam voor alles wat in de huidige dancescene over de hele wereld plaats vindt. Bekende EDM dj’s op dit moment zijn o.a. David Guetta, Avicii en Martin Garrix. De 6 dj’s die zich hebben weten te plaatsen zijn: Martijn en Wouter Boerkoel, Mike van der Putten, Stijn van Leeuwen, Fallou M’Beguere en Kevin Hoogers. Gast dj’s zijn Marcel S en DJ Kolos.

LUA aan de Hoflanderweg 104 opent haar deuren om 21.00 uur. De entree is slechts € 5,00. Jij bent welkom vanaf 16 jaar. Geen ID is geen ENTREE!


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz