Fotomodellen geboren in Beverwijk

NIEUWS

fotomodellen

BEVERWIJK – Met gevaar voor eigen leven waagt deze dame zich te midden van zeer alerte en aanvallende ganzen die hun jongen beschermen.

Maar ja, als je zo mooi bent en jezelf uitgeeft alsof je een fotomodel bent, dan vraag je erom dat er camera’s uit alle hoeken en gaten op je gericht staan. Okay, geen dure jurken en jurkjes, maar zij zijn al mooi genoeg van zichzelf. Eigenlijk wilden opa, oma, broer gans en moeder gans niet dat de kindertjes op dit fototoestel zouden af komen. Over vader gans maar niet te spreken. Die had het te druk met mij te inspecteren. Maar ja, ook hier laat de jonge generatie zich niets meer voorschrijven. Eigenlijk is de kade te hoog, maar natuurlijk geen boot voorhanden om over te stappen.

kant

Eén dag later laten andere jonge exemplaren hetzelfde zien. Zij betreden een podium met een DJ en een orkest. Niet in de hand te houden dat jonge spul. Alsof de ganzen waren uitgenodigd voor deze “historische” dag. Zij oefenen duidelijk in de veiligheid voor de kids. Even onder water kijken, links kijken en natuurlijk rechts niet te vergeten. Is alles veilig? Gaan dan maar! Van boven hebben de ganzen niet zoveel te vrezen. Hooguit een goed mikkende meeuw die over komt.

controle
Alleen even het kanaal afzwemmen. Dan waren zij getuige geweest van dit mensenschouwspel. Maar nee, zij verkiezen heerlijk op hun eigen plekje te blijven en de massahysterie te laten voor wat het is.
Lekker genieten van de rust in hun eigen badje van Tussenwijck


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz