‘Gast van de Raad’?

NIEUWS
GEMEENTEHUIS
Bron: Gemeente Beverwijk

BEVERWIJK – De gemeenteraad van Beverwijk nodigt jullie uit om een kijkje te nemen achter de schermen. 18 Beverwijkers zijn jullie al voor gegaan.

Voormalig gasten van de Raad Sandro Caddeo en Joost Westerik vertellen waarom zij zich hebben aangemeld als gast van de raad. ‘Mede door mijn twee jonge kinderen is mijn besef van het belang van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid verder versterkt. Het was voor mij dan ook een kleine stap om eens bij de gemeenteraad te gaan kijken. Daar worden de besluiten over onze gemeente genomen. Wat mij opviel was de energieke sfeer in de raadzaal, die mijn enthousiasme alleen maar heeft vergroot’ aldus Sandro Caddeo. ‘Ik heb genoten van de zorgvuldige ontvangst en de uitleg over de gang van zaken. Ik heb hier zeker wat van opgestoken. Mede door de soepele manier van voorzitten door burgemeester Ossel was de vergadering leuk om te volgen’ vertelt Joost Westerik.

Willen jullie net als deze gasten eens een vergadering bijwonen en uitleg krijgen over de werking van de gemeenteraad en wat er allemaal bij komt kijken als raadslid? Meldt jezelf dan gerust aan voor de raadsvergadering van 19 maart aanstaande. Om 18.30 uur worden jullie van harte welkom geheten als ‘Gast van de Raad’ en ontvangt een rondleiding, presentatie door raadsleden en beleeft de raadsvergadering vanaf de eerste rij. Aanmelden kan door te bellen op (0251)- 256256 of een e-mail te sturen aan griffie@beverwijk.nl.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz