Géén winterslaap!

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Géén winterslaap voor Strandpaviljoen De KUSt deze winter.

KUST

Het paviljoen aan het Noorderbad is open t/m zondag 25 oktober. Vanaf maandag 26 oktober wordt de boel afgebroken, en deels naar de winteropslag gebracht. Een ander deel gaat naar het pand van Hemelsbreed in De Zwaanstraat op de nrs. 16 en 18. Vrijdag 30 oktober is de opening van De WinterKUSt, dat t/m zondag 20 maart 2016 als pop-up-paviljoen wordt geëxploiteerd.

Pop-up-zaken vormen zo langzamerhand een vertrouwd beeld in ondernemend Nederland. Panden die tijdelijk beschikbaar zijn, worden voor korte termijn ingericht als kleding- of meubelzaak, handel in bijvoorbeeld kerstartikelen of als een restaurant. Uitgangspunt is dat de zaken onderscheidend zijn en zich op een breed publiek richten om in korte tijd veel producten aan de man te brengen of zich tijdelijk als een populair restaurant ontpoppen. Voor strandpaviljoen De KUSt biedt het pand van Sonnevanck Hemelsbreed een gelegenheid om personeel aan zich te blijven binden, om voorraden niet verloren te laten gaan, om apparaten niet nutteloos op te slaan. Zo kunnen meubels en sfeermakers, na het strandseizoen, direct opnieuw worden ingezet.

Bar-dancing

De bodega aan de linkerkant van het pand in De Zwaanstraat, ondergaat een kleine metamorfose. Het bestaande podium wordt afgebroken om plaats te maken voor een dansvloer en een doorgang naar de zaak aan de rechterkant van het pand. Hiermee kan het horecapand multifunctioneel worden ingezet en in het weekend kan het paviljoen op tijd sluiten, waarna de bar-dancing tot sluitingstijd onder de naam STORM als zodanig geëxploiteerd wordt. De naam STORM verwijst naar het door het Hoogheemraadschap Hollands NoorderKwartier genoemde stormseizoen van oktober t/m 2016.

De WinterKUSt is vanaf vrijdag 30 oktober open van vrijdag t/m woensdag van 9.30 tot 21.30. Op donderdag is de zaak gesloten. Het is de intentie om via acties en activiteiten de nodige klandizie te trekken. Hierbij wordt middels een uitnodigende en laagdrempelige sfeer uitdrukkelijk ook gemikt op gezinnen met jonge kinderen. Het staat al vast dat deze formule weer stopt bij de start van het nieuwe seizoen. Vanaf het Paasweekeinde, eind maart 2016, wordt de zaak voortgezet op de vertrouwde plek aan het Noorderbad.


 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz