Geldtransport overval in Opsporing Verzocht

NIEUWS POLITIE BERICHTEN

opsporingverzocht

BEVERWIJK / HEEMSKERK – Dinsdag 16 juli wordt in Opsporing Verzocht aandacht geschonken aan een gewapende overval op maandag 15 april 2013 op een geldtransport aan de Castellumstraat in Alphen a/d Rijn. Tijdens deze overval werd gebruikt gemaakt van een gestolen motorscooter. Van de diefstal van deze scooter, in Heemskerk, zijn beelden beschikbaar, die in het programma worden uitgezonden.

Rond 12:30 uur parkeerde een geldtransportwagen voor een bankfiliaal aan de Castellumstraat. Toen de inzittenden uitstapten, werden zij door twee mannen overvallen en dwongen de overvallers (onder bedreiging van een wapen) de medewerkers van het geldtransport een deel van het geld af te staan. Hierna sloegen de mannen op deze, in Heemskerk gestolen, grijze scooter op de vlucht. Zij vertrokken in de richting van het station van Alphen.

De medewerkers van het geldtransport bleven gelukkig ongedeerd. Tijdens het onderzoek werd de vermoedelijke vluchtscooter aangetroffen op de Madridsingel. Bovendien werd op de Aziëlaan in Alphen een lege geldzak aangetroffen.

Opsporing verzocht

Beelden van de diefstal van deze gebruikte scooter, worden dinsdag 16 juli vertoond in Opsporing Verzocht, 21.30 uur op Nederland 1. Zo hoopt de politie meer informatie te krijgen die kan helpen de identiteit van de daders te achterhalen. Heb jij informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Of heb jij de daders op de scooter zien rijden? Neem dan direct contact op met de recherche in Alphen aan den Rijn via 0900-8844 of de politie in jouw woonplaats. Blijft jij liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz