Getuigenoproep beroving

POLITIE BERICHTEN

PERSBERICHTEN_politie

BEVERWIJK – Op de Ringvaartweg, ter hoogte van de automarkt in Beverwijk, zijn twee mannen uit Servië beroofd van hun waardevolle spullen. De slachtoffers liepen over deze weg toen ze werden aangesproken door drie voor hen onbekende mannen.

Zij waren gekleed in gewone kleding, maar deden zich voor als politieagenten. Ze vroegen de mannen om hun paspoorten en om hun geld. Toen ze dit kregen, gingen ze er vandoor richting de Mac Donalds. De drie daders gingen er vandoor in een zwarte Skoda Octavia.

Daderprofielen

  • Dader 1 is een blanke man van 1.70 meter lang met een fors postuur van ongeveer 35 jaar oud. Hij heeft blond haar met inhammen en droeg een spijkerbroek.

 

  • Dader 2 is een man met Noord-Afrikaans uiterlijk, een mager postuur en ongeveer 1.75/1.80 meter lang. Hij heeft zwart kort haar en een getinte huidskleur. De man droeg een zwarte broek en zwarte jas.
  •  Dader 3 heeft een iets getinte huidskleur, is ongeveer 40 jaar oud en heeft een mager gezicht.

Getuigenoproep

Bent u getuige geweest van deze beroving? Of herkent u een of meerdere verdachte(n)? Neem dan contact op met de politie op 0900 8844. Of anoniem via 0800-7000.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz