Gewapende overval

NIEUWS POLITIE BERICHTEN


BEVERWIJK – De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een avondwinkel aan de Baanstraat in Beverwijk.

Op zaterdagmorgen, omstreeks 02.50 uur, kwam een man de avondwinkel binnen. Hij viel op omdat hij een capuchon droeg en een sjaal voor zijn gezicht had. Toen de man daarop werd aangesproken, kwamen er nog twee mannen de winkel binnen. Een van hen bedreigde het personeel met een wapen. De overvallers maakten onder anderen geld buit. Zij zijn na de overval in onbekende richting weggevlucht. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Ook werd een Burgernetmelding verstuurd. Er werden echter geen verdachten aangetroffen.

Signalementen

Dader 1: slank postuur, ongeveer 175 centimeter lang, leeftijd tussen de 16 – 23 jaar, getint uiterlijk, hij droeg een donkerkleurig hoodie/vest met capuchon, een zwart/wit geblokte sjaal en een donkerkleurige broek.

Dader 2: donkere huidskleur, ongeveer 170 – 175 centimeter lang, stevig postuur, hij droeg een donkere hoodie met capuchon en een sjaal.

Dader 3: slank postuur, getint uiterlijk, ongeveer 175 centimeter lang en tussen de 16 en 23 jaar oud, hij droeg een donkere hoodie met capuchon en een sjaal.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz