Gewelddadige poging straatroof Beverwijk

NIEUWS

BEVERWIJK – Helaas is deze zaak nog steeds niet opgelost. Vandaar deze oproep nogmaals. Hopelijk zijn er nu wel mensen die zich iets kunnen herinneren.

Een 36-jarige man uit Beverwijk is in de nacht van dinsdag 6 juni 2017 op woensdag rond 00.50 uur het slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. De Beverwijker werd door een onbekende man belaagd op de Olieslagerslaan en liep hierbij meerdere verwondingen op.

De man was op weg naar huis toen hij werd aangevallen door een onbekende man die hem van zijn spullen wilde beroven. Toen het slachtoffer dit weigerde, sloeg de belager hem op zijn hoofd en spoot een scherpe vloeistof in zijn ogen. De Beverwijker verdedigde zichzelf en werd hierop door de belager met een scherp voorwerp gestoken, waardoor de Beverwijker ernstige verwondingen opliep. De belager ging er uiteindelijk zonder buit vandoor in de richting van de Van Riemsdijklaan. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is inmiddels stabiel, maar de man heeft meerdere verwondingen aan deze beroving overgehouden.

De politie heeft de volgende vragen;
  1. Toen de Beverwijker zichzelf verdedigde, heeft hij flink in de vinger van de dader gebeten. Kent u iemand die na dinsdagnacht van de 6 juni letsel heeft aan een vinger?
  2. Heeft u in de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juni misschien de dader zien rennen in de Olieslagerslaan of in de Van Riemsdijklaan?
  3. Of bent u getuige geweest van deze straatroof ?
  4. Heeft u kort voor of na dit incident iets verdachts gezien?
  5. Of heeft u andere informatie over deze straatroof en heeft u dit nog niet met de politie gedeeld?

Belt u dan met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.  Melding doen ook anoniem via tel.nr. 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem) of online melding doen kan ook via internet 


 


Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://www.bic-news.nl/gewelddadige-poging-straatroof-beverwijk/
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM