Herstelwerkzaamheden A5

NIEUWS

Afbeeldingsresultaat voor wegwerkzaamheden borden


Rijkswaterstaat herstelt komend weekend, van vrijdagnacht 9 december tot en met zaterdag 10 december, verzakkingen in de A5 tussen knooppunt Raasdorp en afslag IJmuiden in beide richtingen.

Door deze verzakkingen treedt er hoogteverschil op in het wegdek. Uit voorzorg is de maximumsnelheid hier tijdelijk aangepast naar 70 km/h, in plaats van de normaal geldende 100 km/h. Na afronding van de herstelwerkzaamheden wordt de snelheidsbeperking opgeheven.

De 3 verzakkingen in de A5 liggen net voorbij de verbindingsweg van A9 naar de A5 en vice versa, ter hoogte van de N200 en ter hoogte van de Tom Scheursweg. Vrijdagnacht starten de herstelwerkzaamheden en deze zijn zondagochtend gereed. Het verkeer wordt langs de werkzaamheden geleid, er is steeds 1 rijstrook open voor verkeer.

Vorig jaar constateerde Rijkswaterstaat ook al verzakkingen in de A5. Dit was op een andere locatie. De problemen zijn hier inmiddels verholpen. Mogelijk komt de oorzaak van de verzakkingen wel overeen. Dit wordt nog onderzocht. Ook onderzoekt Rijkswaterstaat of er op andere plekken op de A5 problemen kunnen ontstaan, zodat deze preventief verholpen worden.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz