Het interview

NIEUWS

SONY DSCBeverwijk – Eindelijk, daar ben ik weer. Die baas van mij deed er wel lang over. Maar nu kan ik dan eindelijk al mijn belevenissen aan jullie doorgeven. Ik begin bij mijn grote vrienden Jut en Jul. Jullie kennen ze al. Zij wilden namelijk hoe dan ook jullie waarschuwen voor het gif in Heemskerk. Dit heeft wel geholpen. Heel veel baasjes werden een stuk voorzichtiger. Maar ik heb Jut en Jul leren kennen tijdens één van mijn wandelingen. Om mijn baasje na te doen, begon ik vragen te stelen. Nou, dit heb ik geweten. Moet je horen hoe dit ging.

Eerst even alle bomen, hekjes en graspollen besproeien. Dan kijk ik op en daar staan zij. Twee blondjes. Mag ik jullie iets vragen? O, sorry dit is al een vraag. Ik begin opnieuw! Ik zie jullie daar staan en wil jullie de volgende vraag stellen. Is het waar dat blonde labradors vergeleken worden met blonde vrouwen?

“Toby”, zegt de voorste labrador, “Heb jij jouw leven lief”? “Dan zou ik maar maken dat je weg komt, dit pikken wij niet!”. “Maar, maar jullie zien er zo schattig uit” stamelde ik. “Jullie vatten mijn vraag helemaal verkeerd op. Ik ben juist gek op blond. En weet je, ik ga jullie een geheimpje verklappen.  De meeste mensenvrouwen willen graag dat  blond dom is. Want zij zijn zo jaloers dat zij zelf niet zo mooi blond zijn. Sttt! Niets zeggen hoor, maar het is wel zo! Ja kijk, ik ben een rode rakker en heb een staart van een vos. Ze zeggen niet voor niets, rooie en vale zijn donderstralen…”

Het lijkt er op dat de twee labradors het voor lief nemen. Ik kan weer opgelucht adem halen en mijn weg vervolgen. Dit was écht wel op het randje..

Laterrrrrr  TobyTwitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz