Het Jutterspad

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Muziek pakt niemand meer af. 

Waar een jutter eigenlijk nog datgene wat gevonden werd moest inleveren, is het jutten naar muziek helemaal vrij en mag de gevonden muziek worden behouden.

Foto’s: Dirk-Jan Prins

En muziek was er. Een zeer geslaagd Jutterspad 2017 dwars door het dorp Wijk aan Zee. Woonkamers, tuinen en de openbare weg werden opengesteld om de bezoeker te verwelkomen met muziek. Niet te vergeten de muzikanten die belangeloos optreden.

Bij ongeveer 20 woningen hing ook vandaag weer de speciale Juttersvlag. Gewoon binnenstappen en genieten van muziek. Elk optreden duurde ongeveer een half uur. Tussendoor van locatie veranderen was ook mogelijk. En dat allemaal voor de entreeprijs GRATIS.

Een dame vraagt aan de plaatselijke snackbar wat er gaande is in Wijk aan Zee. De uitleg beviel haar wel maar dat het niets zou kosten, dat zou volgens haar niet meer kunnen in deze tijd. Helaas voor deze dame, de gastvrijheid van de dorpelingen is groot en een drankje en een hapje kost dan ook helemaal niets en de muziek al helemaal niet. Zij is het stiekem gaan proberen!

Alleen in een dorp als Wijk aan Zee is zoiets nog mogelijk.


 

 

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz