Hoort en zegt het voort

NIEUWS
dorpsomroeper
De Dorpsomroeper

WIJK AAN ZEE – Luistert en huivert. De dorpsomroeper laat jullie het volgende weten.

Deze plaatselijke krant heeft een verhaal herschreven en gepubliceerd Legendarische leraar en het spook van Wijk aan Zee.

Naar aanleiding van dit verhaal is het idee opgepakt om een openluchttheatergroep op te richten en dit spektakel op het Julianaplein op te gaan voeren. Dankzij Judith Hijdendaal is deze mogelijkheid werkelijkheid aan het worden.

Voor deze “totaal theaterproductie” worden acteurs, musici, dansers, een mannenkoor, diverse medewerkers, geluidstechnici, lichttechnici, sponsors, decorbouwers maar ook gewoon heel erg enthousiaste mensen gezocht. Voor de goede orde, enkele reserve spoken zouden geen overbodige luxe zijn. Misschien kennen jullie mensen die een steentje kunnen bijdragen of mensen die voor spook kunnen of moeten spelen? Dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen.

De bedoeling is, een productie neer te zetten gemaakt door het dorp voor het dorp, maar natuurlijk ook voor de regio. De planning is de eerste voorstelling in zomer 2015 op te voeren. Vandaar dat wij ook hét mooi-weer-engeltje zoeken wat 16 keer op de schouders heeft gezeten van de Smaakmarkt.

Jullie kunnen hier, via Facebook, of via e-mail, redactie@bic-news.nl laten weten mee te willen doen. De mailbox moet ontploffen.

Hoort en zegt het voort!


Widget is loading comments…


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz