Hutten bouwen

NIEUWS
Bron: SWB

Beverwijk / Heemskerk – Op maandag 22 t/m donderdag 25 augustus kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 weer hun eigen hutten bouwen!

Ook dit jaar zijn er weer twee bouwsteden die worden georganiseerd door Stichting Welzijn Beverwijk. Bouwstad Meerestein naast Dansschool La Passe in Beverwijk en Bouwstad Broekpolder op de Vlaskamp. Het thema van Bouwstad Meerestein is ‘Meerestein aan Zee’ en het thema van Bouwstad Broekpolder is ‘Cowboys en Indianen’. Naast het bouwen van de hutten worden er ook nog allerlei andere activiteiten aangeboden die per locatie verschillen.

Een bouwstadkaart kost € 10,–. Voor meer informatie kijk op Internet:  Kaarten voor Bouwstad Meerestein zijn te koop vanaf maandag 4 juli in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c, Beverwijk en Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk. Voor informatie over Bouwstad Meerestein kijk op Internet of mail 

De kaarten voor Bouwstad Broekpolder zijn te koop op: Dinsdagavond 5 juli en woensdagavond 6 juli van 19:00 uur tot 20:00 uur in Wijkcentrum Citadel Steenhouwerskwartier 27, Heemskerk. (mits er nog kaarten over zijn, na 6 juli: in wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2, Beverwijk)

Let op! Om iedereen een eerlijke kans te geven is de Bouwstad Broekpolder kaartverkoop dit jaar beperkt tot 4 kaarten per persoon.

Voor vragen/ info kijk op Internet of mail voor Bouwstad Broekpolder  Weest er snel bij want op = op! Vooraf reserveren is niet mogelijk.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz