Kermis Beverwijk 2013 op Stationsplein

NIEUWS

Kermis BeverwijkBEVERWIJK – Dinsdag 6 augustus tot en met 11 augustus, gaat de kermis weer van start om 15.00 uur. Dit jaar voor het eerst op het Stationsplein. Daar zal een reeks aan fraaie attracties de garantie zijn voor op en top kermisplezier, aldus de organisatoren van de kermis Beverwijk.

Wat te denken van de Booster Maximum. Tot op grote hoogte rondtollen door het luchtruim in deze op een enorme propeller gelijkende machine en dat met snelheden tot wel honderd kilometer per uur. De Familie achtbaan is plezier voor het hele gezin. Of op reis in een fraaie trein door avonturenland waarbij plotseling de snelheid even flink wordt opgevoerd. Bij de Breakdance gaat het er allemaal nog wat heftiger aan toe. Hier kun je met grote snelheid rondtollen en suizen in de gondeltjes.Van onder naar boven en van links naar rechts, bij de trip weet je nooit waar je aan toe bent en voert de reis met wisselende snelheden alle kanten op.

Natuurlijk is er ook weer genoeg te beleven voor de kleintjes. Bijvoorbeeld Mini cars. Zo kan je lopen op het water in de aqua balls of lekker ronddraaien in de draaimolen. Waag je graag een gokje, pas dan maar op. Voor je het weet heb jij jouw handen vol met de mooiste prijzen. Al met al ook dit jaar weer genoeg redenen om een bezoek te brengen aan de altijd gezellige kermis van Beverwijk.


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz