Keurmerk Bazaar

NIEUWS


BEVERWIJK – De Bazaar en ondernemers slaan handen ineen en introduceren het Bazaar Keurmerk!

Dit keurmerk is een vervolgstap op het integrale project “Mooie Markt, Schone Markt” zegt de irecteur van De Bazaar. Het project “Mooie markt, Schone Markt” is een integrale aanpak van diverse overheidsinstanties en De Bazaar met als doel om o.a. de verkoop van niet-originele producten om te sporen en te voorkomen.

Als vervolgstap op het integrale project “Mooie Markt, Schone Markt”, introduceert De Bazaar samen met haar ondernemers het Bazaar Keurmerk voor drogisterijartikelen, waarbij de ondernemer de echtheid van de producten garandeert.

Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moet men voldoen aan strenge selectiecriteria: Minimaal 1 jaar huurder van De Bazaar. Geen recent strafbaar verleden; verplichte toetsing bij Politie en stichting REACT. Meerdere onaangekondigde inspecties. Na deze selectie volgt een proefperiode van 3 maanden. Na de proefperiode volgt de uitreiking van het Bazaar Keurmerk. Als het Bazaar Keurmerk in het bezit is blijven diverse controles e.d. van kracht. De ondernemers die deelnemen zijn herkenbaar aan een groot bord waarop staat dat zij in het bezit zijn van het Bazaar Keurmerk.

De eerste 7 ondernemers kregen afgelopen zaterdag het Bazaar Keurmerk uitgereikt:

Caspean Sea: Hal 2
Shareef: Hal 25
Maljoo’s Beauty: Hal 25
KH verkoop H25
Karwan Cosmetics Hal 25
Dubble FCosmetics: Hal 31
Cosme International Hal 32

Vanaf zaterdag 25 maart hangt het Bazaar Keurmerk zichtbaar in de winkels van de betreffende ondernemers. De Bazaar vindt dit Keurmerk een goede ontwikkeling. Dit past prima in het beleid om de verkoop van niet-originele artikelen te voorkomen.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz