Krokodillen verontwaardiging van Beverwijkse wethouder

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Ingezonden stuk door een inwoner van Wijk aan Zee.

Dhr Voskuil links en Dhr Bol van Tata Steel afgelopen maandag met hun uitleg over de vervuiling       Foto: Dirk-Jan Prins

Op hoge toon eist wethouder Erol plotseling spoedmaatregelen van Tata Steel. Hij neemt de vervuiling zeer serieus, aldus zijn woorden. Slechts 2 dagen voor deze uitspraak ontbrak de beleidsmaker op een informatiebijeenkomst in Wijk aan Zee over de schrijnende vervuiling. Want zo liet de gemeente weten, wij gaan niet over de vergunningen en handhaving bij Tata en daarom stuurde de wethouder een ambtenaar omdat hij zelf geen zin had in deze bijeenkomst. Fijn om te weten!

Het zou de wethouder sieren als hij de verontreinigende en ongezonde effecten van de naast gelegen industrie inderdaad serieus zou nemen. Dit zou al moeten betekenen dat de wethouder vanwege de enorme vervuiling en risico’s, nabijgelegen nieuwe woningbouw niet kan toestaan. En al helemaal niet voor jonge gezinnen met kinderen.

De gemeente wil echter al te graag nieuwbouw mogelijk maken in Wijk aan Zee. En bij voorkeur voor jonge gezinnen. Nee, zo serieus neemt de wethouder het dus niet, terwijl hij daar juist wel over gaat.


Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Krokodillen verontwaardiging van Beverwijkse wethouder

  1. Tja Bananenrepubliek Beverwijk……..dat Instituut heeft werkelijk totaal geen idee wat er speelt en leeft bij de Wijk aan Zeeërs !
    Van veel te veel buitenlandse werknemers tot een vliegveld in zee……….Je hoort niks van deze Bananenrepubliek.
    Overlast door de vele evenementen, parkeer of geluidsoverlast, hardrijden melden?
    Dan mag je zelf naar de OD of politie, ook daar steekt deze gemeente zijn kop voor in het zand.

Comments are closed.