Melvin de Haan en zijn dieren. Hoe zit het in Wijk aan Zee?

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Allemaal de uitzending Opgelicht gezien van 12-4-2016 over de oplichter Melvin de Haan ? 

Nee? Kijk dan eens naar uitzending gemist! Tot overmaat van ramp gaat deze ondernemer, c.q oplichter, in Beverwijk op de Breestraat verder met zijn praktijken. Daar heeft hij een dierenspeciaalzaak geopend. Overigens heeft hij na deze uitzending zijn filiaal in Beverwijk gesloten.

Dan hebben wij het toch een stuk beter met een echt regenwoud en levende dwergkaaimannen, levende varanen van wel 2,5 meter. Ook zwemmen in dit tropische woud bijzondere schilpadden rond om maar niet te spreken over de hagedissen die daar zitten. En dat allemaal op het Boothuisplein in Wijk aan Zee. Iedereen die krokodillen, varanen of salamanders van wel 400 euro per stuk wenst aan te schaffen kan daar terecht. En wat te denken van kakkerlakachtigen die worden gebruikt om de dieren te voeren? De diertjes hebben ook eten nodig. Eén van de twee woningen is volledig onderkelderd met een imposant regenwoud. Natuurlijk is dit haast niet te bevatten, maar kijk dan maar eens naar de film die de eigenaren zelf op het Internet hebben gezet met de naam Quolibet. Een bijzondere onderneming in een gewone woonwijk. Zeg nou zelf, in Wijk aan Zee gebeurt het toch allemaal! Maar als jullie op deze naam zoeken komen vanzelf de dwergkaaimannen en de varanen in beeld.

Zoek even verder en jij zult verstelt staan welk een exotisch leven er allemaal mogelijk is in Wijk aan Zee. En denk nu niet dat jij even een dergelijk diertje kunt aanschaffen, want wij hebben het over exemplaren van wel 400 euro per stuk als het om een kleine tamme hagedis gaat. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat deze ondernemers van Wijk aan Zee in veel internationale beurzen te vinden zijn en een goed lopende onderneming hebben.

Mochten jullie toch een lieve dwergkaaiman willen aanschaffen is hier het contactformulier met het in Wijk aan Zee adres van de kwekerij. Zoek goed, want dan zal jij voorlopig niet uitgekeken zijn. Zeer professioneel en mooi opgezet. Deze video is met toestemming van de eigenaren geplaatst.

Heel wat anders dan de boskrokodil in Wijk aan Zee.


 Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz

1 thought on “Melvin de Haan en zijn dieren. Hoe zit het in Wijk aan Zee?

  1. Dus als iemand zegt “nee ik wil het niet geplaatst hebben”dan doe jij dit toch?
    Mensen die niks met die oplichter Melvin de Haan willen te maken hebben.
    Die er never en te nooit mee geassocieerd willen worden.
    Beetje slordig toch wel….

Comments are closed.