Mijn naam is “Bully Triumph”

NIEUWS

WIJK AAN ZEE – Ik zal je vertellen dat ik best een zwaar leven heb. Een hondenleven. Heb er helemaal niets aan. Ben ik eerst met bruut geweld vanmorgen wakker gemaakt om vervolgens in een zijspan gepropt te worden. Allemaal omdat mijn baas alles zo nodig in stijl wenst te doen. Engels motormerk met een Engelse hond. Ik krijg niet eens een helm van hem. Haha leuk he? Lach maar! Ik heb nog geluk dat ik geparkeerd sta waar geen lekkere luchtjes zijn. Dan komt iedereen mij nog eens aaien ook. Omdat het zo leuk is zoals ik erbij lig. Wat een onzin zeg. Wat is hier nu leuk aan! Is gewoon een stoel hoor! Niets bijzonders! Laat mij maar lekker met rust? En jij ja, ben je klaar met dat fototoestel? Dan kan ik eindelijk weer verder dutten.

BULDOG IN ZIJSPAN

 

INZET


HTML Comment Box is loading comments…

Twitter
Visit Us
Follow Me
Volg mij via e-mail
RSS
INSTAGRAM
Houzz